Printesa Kate

Kate Middleton are cancer. Prințesa de Wales a anunțat diagnosticul. VIDEO

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie, a anunțat ea într-un mesaj video, în care a  spus că ultimele două luni au fost „incredibil de dificile pentru întreaga familie”.

Diagnosticul ei vine după ce regele Charles al III-lea a anunțat, în februarie, că suferă și el de cancer, transmite NY Times.

Palatul Kensington a transmis că prințesa de Wales a început ședințele de chimioterapie, la finalul lunii februarie. Casa regală nu a transmis ce formă de cancer are prințesa, afirmând că nu mai transmite și alte detalii despre starea ei de sănătate.

Anunțul legat de diagnostic vine după ce Kate a fost motiv de dezbateri în mediul online, pentru că nu a mai apărut în spațiul public. Controversa a luat avânt după ce o fotografie cu ea a fost retrasă de agențiile foto, deoarece era editată.

Kate Middleton are cancer. Prințesa de Wales a anunțat diagnosticul. VIDEO
Kate Middleton

Kate Middleton are cancer. Prințesa de Wales a anunțat diagnosticul

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă”, a anunţat Catherine, în vârstă de 42 de ani. Prinţesa de Wales a mai spus că operația a fost un succes, însă testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer.

„Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a transmis Kate Middleton.

Prințesa de Walles a continuat: „După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.”

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a declarat prințesa. „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a conchis Kate.

Anunțul legat de diagnosticul lui Kate Middleton vine după o lună de când regele Charles al III-lea a anunțat, pe 5 februarie, că a fost diagnosticat cu aceeași boală. Palatul Buckingham nu a precizat tipul de cancer de care suferă regele și nici în ce stadiu este. În schimb, premierul britanic Rishi Sunak a declarat pe 6 februarie că boala a fost „depistată devreme”.

CITEȘTE ȘI

REGELE CHARLES S-A OPERAT DE PROSTATĂ. „ESTE BINE, STAȚI LINIȘTIȚI”

Web design © 2024 Știrea ta