Messi aduce primul trofeu pentru Inter Miami

Messi a ajutat-o pe Inter Miami să obțină primul trofeu din istorie. VIDEO

Lionel Messi a avut nevoie de mai puțin de o lună să își adjudece primul lui trofeu cu Inter Miami, Leagues Cup 2023.

În finala Cupei Ligii, Messi a marcat un gol fabulos în disputa cu Nashville, în minutul 23. Însă după 90 de minute scorul era egal, 1-1, și s-a trecut la lovituri de departajare.

Victoria echipei lui Tata Martino a venit la penalty-uri, după ce toți cei 22 de jucători de pe teren au executat, unde drama a fost totală. Inter Miami a câștigat cu 10-9, după ce portarul echipei lui Messi, Drake Callender, a transformat, iar goalkepperul lui Nashville, Elliot Panicco, a ratat.

Rezumatul partidei

La finalul partidei, Messi a ridicat trofeul și a fost recompensat și cu titlul de cel mai bun jucător al finalei.

„Sunt foarte bucuros să obțin primul titlu din istoria acestui club. Munca și angajamentul tuturor au făcut posibilă această performanță. Să sperăm că este doar începutul. Vamos!”Leo Messi.

Messi aduce primul trofeu pentru Inter Miami
Messi aduce primul trofeu pentru Inter Miami

Messi l-a egalat pe Alves la numărul de trofee

Cu acest trofeu, Lionel Messi l-a egalat pe brazilianul Dani Alves în clasamentul mondial al trofeelor câștigate. Jucătorul lui Inter Miami a ajuns la 44.

Unele surse îl dau pe argentinian cu 44 de trofee și pe fostul său coechipier de la Barcelona cu 43, întrucât nu consideră oficial „Campionatul de Nord-Est” al Braziliei, pe care Alves l-a câștigat în 2002. Numai că acest turneu este unul important în Țara Cafelei. Înainte era o cale pentru cluburi de a ajunge în competițiile internaționale, acum este o soluție pentru a ajunge la „Copa do Brasil”.

Leo Messi îl poate depăși pe Dani Alves

Mai mult, Messi îl poate depăși în curând pe Alves. Inter este calificată în semifinalele US Open Cup (o singură manșă), unde, miercuri, o va înfrunta pe Cincinnati, în deplasare. În cealaltă semifinală se înfruntă Real Salt Lake și Houston Dynamo. Câștigătoarele celor două partide vor disputa finala competiției, pe 27 septembrie.

CITEȘTE ȘI NEYMAR A SEMNAT CU AL HILAL. BRAZILIANUL VA ÎNCASA SUME FABULOASE

Web design © 2024 Știrea ta