Tânăr de 21 de ani, băut, a ucis în bătaie un bărbat

Crimă în Suceava. Tânăr de 21 de ani, băut, a ucis în bătaie un bărbat

Un tânăr de 21 de ani, care a bătut doi bărbați, sâmbătă, 16 martie 2024, din care unul a decedat, a fost reținut de polițiști – a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Bătaia a survenit pe fondul unui conflict spontan, într-un bar din satul Bărăşti, din comuna Boroaia, județul Suceava. Tânărul de 21 de ani a fugit de la faţa locului, fiind găsit într-o localitate din apropiere.

Crimă în Suceava. Tânăr de 21 de ani, băut, a ucis în bătaie un bărbat

„La data de 16.03.2024, ora 21:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat este căzut într-un șanț.

Echipajul deplsat în regim de urgență la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o persoană de sex masculin într-un șanț, ce nu prezenta semne vitale. De asemenea, în zonă a fost identificată încă o persoana care prezenta leziuni.

Din verificări s-a constatat că în data de 16.03.2024, în jurul orei 19:00, un tânăr de 21 de ani şi cumnatul său, s-au deplasat cu atelajele hipo la un bar de pe raza localitatăţii Bărăşti, comuna Boroaia, judeţul Suceava, unde au consumat bauturi alcoolice, având un conflict cu alți doi bărbați, localnici, de 46 și 52 de ani.

Tânăr de 21 de ani, băut, a ucis în bătaie un bărbat

În urma conflictului, tânărul de 21 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent bărbaților de 46 și 52 de ani, în urma cărora a survenit decesul bărbatului de 46 de ani și vătămarea corporală a celui de 52 de ani.

 Tânărul de 21 de ani a fost depistat pe raza unei localităţi învecinate de către echipajele de poliție deplasate în zonă, fiind reţinut pentru o perioadă de 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava„.

Cercetările sunt continuate acum de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.

CITEȘTE ȘI

FENOMENUL DISTRUGERII JOCURILOR DE NOROC DE TIP PĂCĂNELE. UN BĂRBAT A DISTRUS CU TOPORUL DOUĂ SĂLI DE JOCURI

Web design © 2024 Știrea ta