Inculpatul a atacat judecătoarea și a luat-o la pumni. VIDEO

INCREDIBIL! Un inculpat a atacat o judecătoare să o sugrume. VIDEO

Un judecător a fost atacat și rănit în timpul procedurilor judiciare, miercuri, 3 ianuarie, după de un inculpat a sărit peste pupitru, într-o sală de judecată din Las Vegas.

May Kay Holthus, judecătoarea Centrului Regional de Justitie din Las Vegas. (Nevada), a fost atacată de inculpatul Deobra Redde, acesta sărind la gâtul ei peste pupitru, iar întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi, a informat Nevada State News.

În timp ce judecatoarea preciza că intenționează să-l bage după gratii pe Redde, iar șeriful instanței s-a îndreptat pentru a-i pune cătușele, inculpatul a zburat efectiv prin aer, năpustindu-se asupra lui Holthus.

Imediat, Redde a fost imobilizat și trântit la podea de ofițerii de penitenciar, cu destulă greutate, arestat și încarcerat.

Un inculpat a atacat o judecătoare și a luat-o la pumni
Imagini din sala de judecată de dinaintea atacului

Un inculpat a atacat o judecătoare și a luat-o la pumni

„Deobra Redden a fost prezentă la o audiere de sentință în această dimineață, cu privire la acuzarea de tentativă de atac cu vătămare corporală gravă. În timpul audierii, domnul Redden a atacat-o pe doamna judecător Mary Kay Holthus”, a relatat cotidianul, citând un ofițer de informare publică pentru instanță.

Judecătoarea Holthus a suferit unele răni, iar starea ei este monitorizată, în timp ce un șeriful de la tribunal a fost și el rănit în timpul atacului și a fost dus la spital pentru îngrijiri.

„Trimitem cele mai sincere urări de bine judecătorului Mary Kay Holthus și ofițerului rănit în sala de judecată astăzi. Devotamentul dumneavoastră față de justiție și instanță este cu adevărat lăudabil. Vă dorim amândurora o recuperare rapidă”, a spus procurorul general Aaron D. Ford.

Un inculpat a atacat o judecătoare și a luat-o la pumni
Judecătoarea May Kay Holthu

Incidentul a fost înregistrat pe un videoclip din sala de judecată, pe care judecătorii din Nevada l-au facut public imediat. Judecătoarea Holthus este văzută în videoclip rănită, după ce a căzut pe spate de pe scaun, lovindu-se de perete.

Potrivit presei americane, inculpatul în vârstă de 30 de ani, cu istoric de arestare din 2011, a fost condamnat pentru trei infracțiuni, inclusiv tentativă de furt, în 2015, atac cu vătămare corporală gravă, în 2018, atacul constituind violență domestică, în 2021 și două infracțiuni, inclusiv atac, în 2016 și distrugerea proprietății, în 2023.​​​​​​​

CITEȘTE ȘI Britney Spears pune punctul pe „i”, după ce și-a lansat cartea

Web design © 2024 Știrea ta