Trofeul acordat campioanei din NFL, la București

Trofeul acordat campioanei din NFL (Vince Lombardy Trophy) se află la București, iar fanii fotbalului american din România îl pot vedea de aproape până inclusiv în ziua de duminică, 10 septembrie.

Visa face toate aceste lucruri posibile. Visa este partener al NFL încă din 1995 și ei aduc pentru prima oară trofeul campionatului la București. Trofeul va fi expus în incinta Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi (str Gabroveni nr. 24), la etajul 4, iar biletul de intrare costa 49 de lei.

Trofeul acordat campioanei din NFL, la București
Trofeul acordat campioanei din NFL, la București

Trofeul acordat campioanei din NFL, la București, alături de o minge semnată de Tom Brady

Alături de trofeu va sta și o minge originală de fotbal american, semnată chiar de celebrul jucător Tom Brady, retras din acest sport în luna februarie 2023. În plus, fanii acestui sport pot câștiga bilete VIP, cu tot cu cazare și transport, la meciul demonstrativ dintre Kansas City Chiefs (!) și Miami Dolphins, care va avea loc în noiembrie la Frankfurt.

Visa, în parteneriat cu BRD, oferă două pachete VIP la un meci din NFL

Pachetul include transport pentru 2 persoane, cazare, acces la meci, chiar și un card prepaid Visa cu bani pe el. Pachetele pot fi câștigate prin tragere la sorți de către cei care, până la data de 5 octombrie 2023, își deschid la BRD un pachet de cont curent Card Gold, care include un card Visa Gold de debit și mobile banking.

Regulamentul campaniei spune că valoarea unui astfel de premiu este de aproape 30.000 de lei. În plus, alți 10 câștigători vor primi câte un ceas Garmin Venu 2 Plus. Altfel spus, dacă vă gândiți să deveniți clienți BRD, faceți-o până la 5 octombrie, poate câștigați și pachetul de meci.

Muzeul Fotbalului se găsește pe str Gabroveni nr. 24. Trofeul Vince Lombardi va fi expus la etajul 4.

CITEȘTE ȘI NFL: SEZONUL 2023-2024 E GATA DE START! CARE SUNT NOUTĂȚILE

Web design © 2024 Știrea ta